Wijnproeverij

Iedereen ervaart wijn anders. Smaak, geur en beleving is persoonlijk en vrijwel nooit gelijk. Voor het opdoen van kennis hiervoor is het mogelijk om een proeverij te doen.

Iedereen ervaart wijn anders. Smaak, geur en beleving is persoonlijk en vrijwel nooit gelijk. Voor het opdoen van kennis hiervoor is het mogelijk om een proeverij te doen. Er zijn diverse mogelijkheden en er kan uiteraard een individuele wens besproken worden. Door het proeven van diverse wijnen maakt men kennis met de verschillen in smaak en geur. 

Est!Est!!Est!!! biedt verschillende proeverijen aan in de winkel maar ook bij u thuis of op het werk, wellicht een leuk idee voor een verjaardag.  In de winkel is het mogelijk om proeverijen te organiseren tot 10 personen. Bij grotere groepen zal een afspraak op locatie gemaakt worden

Proeverij 1

Basis proeverij van één avond waarin de verschillende geuren en smaken aan de orde. Hierbij kan gekozen worden tussen algemeen waarbij wijnen uit de gehele wereld worden gebruikt of de Italiaanse versie waarbij alleen de wijnen uit de winkel worden gebruikt.

Kosten van deze proeverij:  per persoon €20,– inclusief hapjes.

Bij een minimum van 6 personen

Proeverij 2

Combinatie proeverij waarbij gekozen kan worden voor 2 tot 5 avonden waarbij de eerste avond de basis proeverij is en vervolgens kunnen de avonden worden ingevuld met een proeverij uit de diverse regio’s van Italië.

Kosten van deze proeverij:  per persoon €20,– per avond inclusief hapjes.

Bij een minimum van 6 personen

Proeverij 3

Mousserende proeverij op één avond. Hierbij worden mousserende wijnen uit diverse landen geproefd. Champagne, Cava en Prosecco aangevuld met de Sekt passeren de revue.

Kosten van deze proeverij: per persoon €50,– inclusief hapjes.

Bij een minimum van 6 personen

Proeverij 4

Op individuele basis af te spreken met een minimum van 6 personen.

Neem contact op

Vragen over of direct boeken van een proeverij, neem vrijblijvend contact met ons op.

4 + 5 =